Investigheaza-ti Primaria 2 - Grafician Media
Owner / 2013-10-10
Acasa | Investigatii | Investigheaza-ti Primaria 2 - Grafician Media
Share this story

Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe) in colaborare cu Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie (CRJI)  finanteaza o investigaţie jurnalistica privind situatia canalizarii din Bucuresti

Pentru publicarea acestei investigatii avem nevoie de o vizualizare grafica mai eficienta. Daca esti interesat sa asiguri, contra cost, partea grafica a acestui proiect, te rugam sa te inscrii trimitand un e-mail la adresa [email protected] (cu titlul jurnalist-PMB2), un scurt CV, trei proiecte realizate pana acum de tine si un scurt plan de lucru.

Suma alocata pentru acest job este de 2040 lei.

Alegerea castigatorului va tine cont de:

- portofoli care sa arate capacitatea de a transpune a informatiei in grafica si claritatea mesajului transmis prin unelte vizuale
- cunostinte tehnice relevante (css, html5 etc)
- o propunere/plan de ilustrare grafica online a subiectului la care se lucreaza, cu urmatoarele caracteristici: claritatea transpunerii subiectului in grafica, idei de prezentare online si cross-platform, idei de interactivitate online, integrare cu platforme de social media.

Data limita de depunere a cererilor si a documentatiei este 15 octombrie 2013. Castigatorul va fi anuntat până pe 20 octombrie.

Termenul limita de finalizare a proiectului este  15 noiembrie 2013.

In selectia aplicatiilor se va tine cont de evitarea oricarui conflict de interese, conform contractului de finantare.  

Acest concurs  este parte a proiectului “Oraşul nostru, nu moşia voastră”, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

comments powered by Disqus
CRJI by crji.org is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License if not otherwise stated. Based on a work at crji.org. This web application is Free Software (AGPLv3+), the source code is available on GitHub and waiting for contributions.